VALMENNUSTUOTTEET

Kenelle?

UNIIKKI-valmennus on yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma yksilöllisiin tarpeisiin.

-Sinulla saattaa olla vanhoja tai uusia vammoja, jotka rajoittavat jollain tavalla harjoitteluasi.

-Kuntosali on sinulle vieras paikka tai edellisestä vierailustasi kuntosalilla on vierähtänyt pidempi aika.

-Sinulla on yksilölliset tavoitteet ja yksilöllinen aika viikossa käytettävissäsi lihasvoimaharjoitteluun.

Tällaisissa tapauksissa yksilövalmennus on sinulle oikea valmennus.

Mitä?

Yksilövalmennus lähtee asiakkaalle lähetettävästä alkukartoituksesta, jonka pohjalta tehdään alustava 4-5 (3+1 tai 4+1) viikon kuntosaliohjelma. +1 tarkoittaa kevennettyä viikkoa.

Kuntosaliohjelman luonnin jälkeen sovitaan henkilökohtainen n. 90min tapaaminen kuntosalille, jossa käydään läpi ohjelman liiketekniikat. Jos jatkat valmennuksessa pidempään kuukausivalmennukseen sisältyvä henkilökohtainen 90min tapaaminen kerran kuussa voidaan käyttää muutaman uuden liikkeen läpikäynnin jälkeen myös yhden viikon treenin harjoitteluun yhdessä ja tekniikoiden hiomiseen. Tapaamisen aikana tehdään myös tarvittaessa muutoksia alkuperäiseen suunniteltuun kuntosaliohjelmaan. Kuukausivalmennus sisältää myös siis ohjelman muokkaukset tarvittaessa.

Tapaamisen jälkeen harjoittelet itsenäisesti tai tarvittaessa sovitaan lisätapaamisista (49€/60min) ja valmentajan etätuki (Whatsapp) on käytettävissä valmennuksen loppuun asti. Esim. jos epäröit jonkin liikkeen suoritustekniikkaa, voit kuvata videon ja lähettää sen valmentajalle arvioitavaksi ja kommentoitavaksi.

 

Miksi?

Harjoittelemalla progressiivisesti sinulle räätälöidyn kuntosaliohjelman mukaan saat haluamasi tuloksia, kehitys ei pysähdy ja into saliharjoittelua kohtaan säilyy paremmin.

 

 

Kenelle?

PUUMAT-ryhmävalmennus sopii tavoitteelliselle kuntosaliharrastajalle.

Olet perusterve, sinulla on jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta vapailla painoilla ja haluat viedä harjoitteluasi uudelle tasolle.

Valmennus on suunniteltu elämäntäyteiseen arkeen, jossa treenaamme kolmen nousujohteisen viikon ajan ennen kevyttä, palauttavaa viikkoa.

Mitä?

Ohjelmoinnissa on kolme pääharjoitusta viikossa + 1 vapaaehtoinen extra – harjoitus, joka keskittyy juoksukunnon parantamiseen. Sen lisäksi joka lauantai järjestetään Karstula Punttiksella yhteinen Metcon-harjoitus, jossa treenaataan hiki hatussa, mutta hymy kasvoilla.

Ohjelma on 1-jakoinen, jossa treenataan koko kroppa läpi jollain tasolla kolme kertaa viikossa. Pääliikkeinä perinteiset voimaliikkeet: takakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus. 

Miksi?

Liiittymällä mukaan progressiivisesti suunniteltuun kuntosaliohjelmointiin vältät tyypillisimmät kuntosaliharjoitteluun liittyvät sudenkuopat ja rasitusperäiset loukkaantumiset, saat haluamiasi tuloksia ja sen myötä myös motivaatio säilyy korkealla.

Kenelle?

AINOA-yksittäinen valmennuskerta voi olla sinulle, joka treenaa jo tavoitteellisesti salilla, mutta haluaisi tarkistaa tekeekö liikkeet oikealla tekniikalla turvallisesti.

Voit myös olla ostanut kuntosaliohjelman jostain muualta ja haluat käydä ohjatusti liikkeet läpi.

Tällöin AINOA yksittäinen valmennuskerta on sinulle oikea vaihtoehto.

Mitä?

Tapaamisen aikana käydään läpi liikkeitä asiakkaan toiveiden mukaan, mutta valmennus ei sisällä yksilöllisesti suunniteltua kuntosaliohjelmaa.

Miksi?

Tarkistuttamalla esimerkiksi liiketekniikoitasi ulkopuolisella minimoit loukkaantumisriskit eikä harjoitteluusi tule ikäviä loukkaantumisesta johtuvia katkoja.

Kenelle?

ELÄMÄSI VIIMEINEN RUOKAVALIO-valmennus on ravintovalmennus tukemaan joko painonpudotusta tai suorituskyvyn nostoa kuntosalilla. Se on suunniteltu siten, että sitä olisi mahdollista noudattaa loppuelämä. Kyseessä ei siis ole mikään kitudieetti.

Mitä?

Saat esitietokyselyn (tilanne-ja tavoitekartoitus) jälkeen sinulle räätälöidyn ravinto-ohjelman, joka huomioi tarpeesi ja tilanteesi sekä etenemisesi valmennuksen aikana. Ravinto-ohjelmaa muokataan tarvittaessa 12-viikon matkan varrella. 

Miksi?

  • Saat huomattavaa muutosta ulkonäössäsi, jos tavoitteenasi on rasvanpoltto ja/tai painonpudotus
  • Energiatasosi kohoaa, joka tukee arjessa jaksamista
  • Liikunnan ilo lisääntyy, kun ravitsemus on kunnossa
  • Mieliala kohoaa
  • Iho-ongelmat hävinneet kokonaan
  • Voit saada vaikutusta myös uneesi ja palautumiseesi 
  • Tavoitteena luoda pysyvän tapa ravitsemukseen ja elämään yleensäkin. 
  • Valmennus sopii siis niin naisille kuin miehille